Jacuzzi szerviz

Szolgáltatásaink

Garanciális javítások

Az Aqua Team Kft a Jacuzzi® gyár magyarországi hivatalos márkaszervize.

Cégünk végzi a magyarországi Jacuzzi® berendezések esetleges garanciális problémáinak orvoslását. Biztosítja, a meghibásodott alkatrészek cseréjét.

A gyár által meghatározott garancia idő, ha a márkaszerviz telepíti a berendezést a telepítéstől számított két év. Ha a terméket más telepíti abban az esetben számlával igazolt vásárlási időponttól számított két év.

Jótállási feltételek >>

A garanciális javítások rendszere.

– telepítés utáni első évben ingyenes kiszállás, munkadíj nincs, alkatrész ingyenes .

– telepítés utáni második évben munkadíj kiszállás fizetendő, alkatrész ingyenes.

Karbantartás

Az Aqua Team Kft vállalja használatban lévő, esetleg hosszabb ideje üzemelő Jacuzzi® berendezések karbantartását, felújítását.

Sajnos az agresszív víz és az idő nyomot hagy a legkiválóbb berendezéseken is. A vízkő lerakódások esztétikai, és funkcionális problémát okozhatnak.

Kollégáink a kád test polírozásával, szerelvények cseréjével, a rendszer tisztításával és átvizsgálásával szinte újjá varázsolják régi berendezését.

Nagyobb felújítási munkák előtt kérésre állapotfelmérést végzünk és a munkálatokról árajánlatot készítünk.

Lehetőség van lakáscserénél, költözésnél a termék áttelepítésére is.

É.V. mérés

Minden berendezés használatbavétel előtt, még a telepítést előkészítő munkálatok során nagy figyelmet kell fordítani az elektromos hálózat biztonságos, és megfelelő kialakítására, az előírások betartására.

Minden berendezés telepítésekor kollégáink érintésvédelmi mérést végeznek, ha az elektromos hálózat olyan állapotban van, hogy a mérést el lehet végezni.

A mérésről érintésvédelmi jegyzőkönyv készül.

Amennyiben az épület hálózata telepítéskor még nem fogadóképes úgy a mérést későbbi időpontban térítés ellenében végezzük.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az érintésvédelmi mérést célszerű háromévenkéntmegismételni.

A méréseket arra jogosult szakképzett kollégáink végzik

Szolgáltatásaink igénybevéte / telepítés, beüzemelés /

A Jacuzzi Europe S.p.A. és az ehhez igazodóan az AQUA TEAM Szerviz Kft. a táblázatban közölt telepítési díjakat alkalmazza a hidromasszázs kádak, multifunkcionális zuhanykabinok, és kombinált berendezések telepítésénél A feltüntetett árak a saját csomagolásban átadott, és a bekötés helyén lévő termékekre érvényesek.

Kérjük Tisztelt Megrendelőinket, hogy a termék tervezett beépítési időpontját min. 5 nappal előbb nekünk jelezni szíveskedjenek, illetve a termék adott időpontra történő kiszállításáról gondoskodjanak.

Kérjük tisztelt megrendelőnket továbbá, hogy az épületen belüli vizes kiállásokat, és elektromos kábeleket, a gyári előírásoknak megfelelően a szabványok figyelembevételével készíttessék el. Az ehhez szükséges tájékoztatókat a boltokban (feltétlenül kérjenek!) kapják meg, de igény esetén műszaki segítséget biztosítunk.

Az elektromos és vizes hálózat kapacitásának igazodnia kell a beépítésre kerülő Jacuzzi termék műszaki adataihoz.

A Jacuzzi Europe S.p.A. és az AQUA TEAM Szerviz Kft. elhárít minden felelősséget a hálózati szabálytalanságokból adódó problémákért.

Abban az esetben ha a berendezéseket szervizünk szállítja a helyszínre a telepítési díj tartalmazza fürdőszobai berendezéseknél második emeletig kis medencéknél földszinti elhelyezést. Ettől eltérő pl. ötödik emeleti elhelyezésnél vagy medencéknél emeleti elhelyezéseknél pótdíjat számolunk

Azokon a helyeken, amelyek a központunktól 50 km-nél távolabb vannak, vagy a bekötésnél kisegítő szolgáltatást kell végeznünk, az itt feltüntetett árakon túl, pótköltséget számolunk fel. Szintén pótköltséget számolunk fel a megrendelő hibájából adódó felesleges kiszállás (helyszín nem jó, a termék nincs ott stb.) miatt.

Ha Tisztelt Megrendelőnk félreérthetetlen módon kéri a termék oly módon történő beépítését, ami a jövőben hozzáférési, szerelési gondokat fog jelenteni, úgy köteles az ebből majdan adódó szerelési többletköltségeket vállalni.

A telepítési díj tartalmazza:
az AQUA TEAM Szerviz két szerelőjének munkáját, a csatlakoztatáshoz szükséges anyagokat, segédanyagokat, a berendezés beüzemelését, funkcióinak bemutatását, és az érintésvédelmi mérés elvégzését.

A telepítési díjba nem tartozó, kisegítő szolgáltatások
A beépítést akadályozó eltérések (szűk ajtónyílás, beépítési akadály, stb.) miatti többletmunkák elvégzése.

Csomagolási hulladék eltávolítása, egyéb szerelési munkák.
Ezeket a kisegítő szolgáltatásokat külön számoljuk fel.

Helyszín előkészítésről
Minden tisztelt vásárló a megrendeléskor , vagy a helyszín előkészítésének szakaszában helyszín előkészítési útmutatót vehet át a bolttól ahol a berendezést vásárolta.

Ha ez nem történik meg, úgy márkaszervizünk áll szíves rendelkezésükre.
Kérjük, vegyék fel a kapcsolatot irodánkkal.

Főbb szempontok

A termék fürdőszobába juttatása
A telepítési rajzok tartalmazzák a termék befoglaló méreteit melyek figyelembevételével tervezhető a bevitelhez szükséges útvonal.

Vizes kiállások
A rajzok egyértelműen jelölik az egyes termékre csatlakozó vizes kiállások pontos méreteit illetve a csatorna kiállások méreteitKérjük ezen megadott méreteket nagy pontossággal tartani.

Villamos biztonság
Az előkészítési anyagok legfontosabb előírása a berendezéseket megtápláló villamos áramkör kialakítása.

Ezen villamos kialakításokat szabvány előírások határozzák meg . Ebben segít a hidromasszázs villamos biztonsága című leírás

Hozzáférhetőség, szellőzés kialakítása
Olyan berendezéseknél / beépíthető kádak / ahol nincs levehető előlap szerelő nyílásokat kell biztosítani a későbbi hozzáférés miatt . Biztosítani kell továbbá a kád alatti térrész szellőzését, az elektronika és a villanymotor védelme miatt